Termeni de utilizare

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE
Magazinul virtual DeDans.ro  este operat de S.C. Tanguera Studio SRL, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr J40/2362/2008, CUI 23255860, și activează în conformitate cu prevederile legislației României aflate în vigoare.
Datele solicitate de DeDans.ro pentru efectuarea comenzii sunt necesare eliberării facturii fiscale pentru produsele comandate și se vor folosi numai în scopul în care v-au fost solicitate.
Informațiile dumneavoastră nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții, etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau în cazul în care se abuzează în orice fel de compania noastră.
DeDans.ro are dreptul de a face modificări ale condițiilor fără o notificare prealabilă. Fiind de acord cu aceste condiții, clientul se obligă să le respecte și să își asume întreaga răspundere și toate riscurile. Pentru a fi în permanență la curent cu condițiile de utilizare a site-ului și serviciilor noastre, vă rugăm să consultați periodic paginile respective.
POLITICA DE RETURNARE
Conform legislației în vigoare, puteți returna produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor.

Pentru a putea fi acceptate retur, este necesar ca produsele să fie sigilate. În cazul în care produsele sunt desigilate sau prezintă semne vizibile de uzură (eticheta lipsă, murdărită, zgâriată etc) nu se poate rambursa contravaloarea acestora.

În cazul în care se solicită returnarea banilor, aceștia se vor înapoia prin mandat poștal sau virament bancar, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului returnat, mai puțin costul expediției inițiale.

IMPORTANT! NU expediați coletul în sistem ramburs, întrucât NU îl vom prelua de la curier și se va întoarce la dv. Produsele trebuie să fie mai întâi verificate pentru conformitate cu condițiile de returnare enunțate mai sus.
Dacă optați pentru schimbarea unui produs comandat, veți fi de acord cu noua perioadă de așteptare pentru primirea noului produs, în cazul în care acesta nu se află pe stoc.

Produsele returnate se vor expedia prin FanCourier pe cheltuiala clientului.În cazul în care se solicită înlocuirea produsului comandat, coletul conținând noul produs va fi expediat pe cheltuiala DeDans.ro

CONDIȚII REFERITOARE LA PRODUSE

DeDans.ro precum și angajații, agenții sau reprezentanții acestora nu sunt responsabili sub nici o formă pentru utilizarea neadecvată sau incorectă a produselor prezentate pe acest site si/sau pentru eventualele efecte neplăcute aparute ca urmare a utilizarii acestora (ex. alergii, bătături)

Garanția produselor oferite este în exclusivitate garanția producătorului acestora.

Comandând produsele oferite prin intermediul DeDans.ro, cumpărătorul acceptă implicit în totalitatea lor termenii și condițiile de mai sus, precum și orice alți termeni și condiții implicite acestui tip de comerț și care sunt sau nu menționate direct sau indirect în paginile acestui site, fără însă ca acești alți termeni și condiții implicite să intre în conflict cu nici unul din termenii și condițiile exprimați în mod expres sau derivând direct sau indirect din prezentul înscris.

AUTORITATEA EUROPEANĂ PENTRU REZOLVAREA DISPUTELOR ONLINE

Informații despre legislația europeană privind rezolvarea disputelor online

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII
DeDans.ro nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele erori provocate de pagina web pe care se află magazinul ori pentru eventuale rezultate nesatisfăcătoare datorate nerespectării instrucțiunilor de utilizare a produselor.
DeDans.ro nu răspunde pentru eventualele greșeli de tipar sau caracteristici ale produselor (acestea fiind preluate ca atare din ofertele producătorilor) și nu se obligă să onoreze toate comenzile primite (vezi și secțiunea Plată și livrare).

DeDans.ro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții fără obligativitatea unui anunț prealabil.