Plată și livrare

Plata produselor comandate se poate face astfel:

 

Numerar la livrare – în cazul comenzilor cuplata ramburs,  clientul achita contravaloarea produselor comandate + taxe de transport, chitanţa fiind emisă de curier.

Ordin de plată. În cazul plății prin ordin de plată este necesar să trimiteți confirmarea plății prin email (comenzi@dedans.ro) Livrarea se va face după intrarea banilor în contul nostru.

Coordonatele bancare pentru plata prin OP sunt:

S.C. TANGUERA STUDIO SRL

CUI RO23255860

Cont (RON): RO53INGB0000999901912312

ING Bank sucursala Tricodava.

Comenzile de care depășesc 500 lei valoare netă beneficiază de LIVRARE GRATUITĂ

 

Termen de livrare

Termenul mediu de livrare este de 24-48 de ore lucrătoare*

* din momentul expedierii comenzii

Pentru produsele aflate în stoc furnizor timpul de aşteptare se poate prelungi până la 14 zile

În caz că există probleme speciale legate de comandă vă vom contacta prin email sau telefon pentru a vă informa în legătură cu starea comenzii și timpul estimat de livrare al acesteia.

Modalități de livrare

Curier Rapid – taxe de ambalare și expediere 20 lei – timp mediu de livrare* 24-48 ore lucrătoare.

* Din momentul expedierii comenzii

Limitarea responsabilității

Nu ne asumăm răspunderea pentru întârzierile provocate de serviciile de curierat și nici pentru eventualele defecte apărute pe perioada transportului către dumneavoastră, din vina transportatorului.

În caz că nu ridicați coletul sau refuzați primirea acestuia de la curier, coletul ne este returnat cu suportarea de către noi atât a taxelor de returnare, cât și a celor de magazinaj. Întrucât acestea reprezintă pierderi pe care nu le mai putem recupera, în astfel de cazuri ne rezervăm dreptul

  • de a nu mai onora pe viitor comenzi către persoana / adresa respectivă
  • de a percepe o taxă de penalizare (30-40 lei în funcție de modul în care s-a făcut plata comenzii inițiale) reprezentând contravaloarea taxelor tur-retur pentru coletul returnat (taxa se adaugă la valoarea noii comenzi și se va regăsi pe factura fiscală alături de aceasta)
  • de a solicita plata în avans prin card sau virament bancar pe bază de factură proforma
  • Coordonatele bancare pentru plată sunt: S.C. TANGUERA STUDIO SRL CUI RO23255860 Cont (RON):RO53INGB0000999901912312ING Bank sucursala Tricodava.