D3 + MINERALE FORTE – 60 BUC – Z-KONZEPT

56,00lei

D3 + mineral forte capsule – 60buc Formula dezvoltata in special pentru sportivi care contribuie la functia musculara normala, neurotransmiterea si mentinerea oaselor si dintilor normali.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Cod Produs: REC522 Categorie: Etichete: , Brand:

Descriere

Z-Konzept D3 + mineral forte capsule – 60buc

Formula dezvoltata in special pentru sportivi care contribuie la functia musculara normala, neurotransmiterea si mentinerea oaselor si dintilor normali.

Mai ales pentru sportivi, ne-am proiectat seria de minerale cu vitamina D3. Cu doza zilnică de 3 capsule obtineți 300% NRV de magneziu, seleniu, zinc si D3 plus 150% NRV de calciu.
Pe langa alte efecte importante, calciul contribuie la functia musculara normala si este necesar pentru mentinerea oaselor normale. Vitamina D3 are functia de prohormon si joaca un rol important pentru nivelul de calciu in formarea sangelui si a oaselor.
Magneziul, printre altele, contribuie la reducerea oboselii, la functia musculara normala si la sinteza proteinelor normale. Seleniul contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ si a functiei normale a sistemului imunitar. Zincul contribuie la sinteza proteinelor normale, la metabolismul normal al carbohidratilor, precum si la mentinerea oaselor normale.
Toate aceste aspecte sunt deosebit de importante pentru toti oamenii cu un stil de viata activ.

RECOMANDARE: 1 pana la 3 capsule pe zi