Superior Amino Shots – 20 X 25 ml – Z-KONZEPT

176,00lei

Superior Amino Shots – este produs dintr-un concentrat hidrolizat de proteine ​​conceput pentru a va furniza 8.000mg de peptide si aminoacizi per portie pentru facilita foarte rapid necesarul de proteine al organismului.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Cod Produs: superior-amino-shots Categorie: Etichete: , Brand:

Descriere

Fiolele de aminoacizi lichizi Z-Konzept ofera aceleasi avantaje ca si lichidul Mega Amino, dar cu doze mai concentrate, precum si confortul unei fiole unice de servire. In plus, am adaugat L-Ornitina si L-Arginina, ceea ce face ca acest produs sa fie superior, mai ales inainte de antrenament.
Arginina este un aminoacid semiesential care face parte din grupul substantelor ortomoleculare, recomandat pentru sustinerea functiilor hepatice si cardiovasculare.
Aceasta combinatie dintre L-arginina si L-ornitina ajuta la dezvoltarea musculara, la recuperare si la arderea grasimilor.
Rolul Ornitinei este de a creste valoarea insulinei si a nivelului de hormoni de crestere, esentiali in mentinerea si cresterea sistemului muscular in timpul efortului fizic. Prin suplimentarea de ornitina, se stimuleaza secretia hormonului de crestere care dezvolta tesuturile musculare, intareste sistemul imunitar , accelereaza cicatrizarea , mobilizeaza grasimile din corp , crescand combustia lor ; hormonul de crestere arde grasimile, aceasta operatie avand loc in timpul somnului .

Superior Amino Shots – este produs dintr-un concentrat hidrolizat de proteine ​​conceput pentru a va furniza 8.000mg de peptide si aminoacizi pe portie pentru facilita foarte rapid necesarul de proteine al organismului. Este mult mai usor de digerat si mult mai rapid absorbit decat suplimentele standard de proteine. Superior Amino Shot este alegerea ideala ori de cate ori aveti nevoie de o crestere rapida si usoara a bazinului de aminoacizi. De asemenea, am inclus 200% vitamina B6 per portie care contribuie la metabolizarea normala a proteinelor si glicogenului.

Administrare: 1 fiola pe zi in special inainte de antrenament. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Ingrediente: colagen hidrolizat (42% originar din carne de vită), fructoză, hidrolizat proteic din zer (3%), clorhidrat de L-ornitină, clorhidrat de L-arginină, L-arginină, vitamina B6 şi ingrediente inactive: apă,acidifiant:acid citric; aromă; conservant: sorbat de potasiu; îndulcitori: ciclamat de sodium, acesulfam de K, zaharină; emulgatori: mono şi diglicerideale acizilor graşi (E471) şi coloranţi: ponceau 4R (E124) şi azorubina (E122).

Produsul conţine substanţe cu potenţial alergen: lapte.


Informatii Nutritionale
Per Portie 25ml
Calorii per portie
310kJ / 72,9 kcal
Grasimi: <0,1 g
din care saturate: < 0,1 g
Carbohidrati:3,7 g
din care zaharuri: 3,7 g
Fibre:  0.6 g
Proteine: 13,7 g
Sare: 0,105g
L-Ornitina: 120mg
Clorhidrat de L-ornitina: 154mg
Clorhidrat de L-arginina: 91 mg
L-arginina : 75mg