100% Whey Protein 2.28kg – Z-KONZEPT

434,00lei

Sursa unica de proteine ​​din 100% concentrat proteic de zer pur (WPC 80).

Descriere

100% Whey Protein – Z-Konzept

Singura sursa de proteine ​​100% Whey Protein este un concentrat de proteine ​​din zer de cea mai inalta calitate, care conține 23 g BCAA per 100 g. Deoarece ar trebui sa consumati acest produs de baza important, ne-am concentrat pe o toleranta buna, o buna solubilitate si un gust excelent.

Sursa unica de proteine ​​din 100% concentrat proteic de zer pur (WPC 80). Aceasta proteina are doua caracteristici importante: poate fi digerata foarte rapid si are un profil amino bogat in aminoacizi cu catena ramificata (BCAA). Ambele sunt foarte importante imediat dupa antrenament. in primul rand, deoarece procesul de recuperare este la un nivel foarte ridicat ce are nevoie de o intrare rapida si al doilea, BCAA in special L-Leucina, sunt importante pentru inceperea procesului de construire a muschilor. Proteina din zer 100% este optimizata pentru a fi foarte solubila si usor de amestecat intr-un shaker sau chiar sa se amestece intr-un pahar de apa cu o lingura. Gustul este delicios, iar pentru cei care doresc să aiba mai multe calorii si o consistenta mai bogata, poate fi amestecata in lapte.

RECOMANDARE: Se amestecă 1 portie = 30 g in 300 ml apa sau lapte cu continut scazut de grasimi de preferat dupa antrenament.

Informații suplimentare

Aroma

ciocolata, capsuni, vanilie, portocale