Arthro Forte Shots – 20x25ml – Z-KONZEPT

150,00lei

Contine doze mari de MSM, glucozamina, condroitina si colagen. De asemenea, contine vitamina B6 si mangan.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Cod Produs: SHOT11 Categorie: Etichete: , , , , , Brand:

Descriere

ARTRO FORTE SHOTS – 20x25ml

Contine doze mari de MSM, glucozamina, condroitina si colagen. De asemenea, contine vitamina B6 si mangan. Manganul contribuie la formarea normala a tesutului conjunctiv.

Spre deosebire de majoritatea altor produse similare de pe piata am dezvoltat un supliment mai convenabil si mai usor de absorbt. In Arthro Shots am combinat toate ingredientele actuale cunoscute care sunt legate de suportul ligamentelor sau articulatiilor: sulfatul de glucozamina, sulfatul de condroitina, metil sulfonil metan (MSM), colagen hidrolizat si sulfatul de mangan. Glucozamina si condroitina sunt materia prima ce sta la baza articulatilor.
MSM furnizeaza sulf, element important pentru construirea cartilajului. Hidrolizatul de colagen este o proteina de structura care este responsabila de flexibilitatea si etanseitatea tesutului conjunctiv. De asemenea, poate activa celulele cartilajului pentru a produce mai multe tesuturi cartilaginoase. Manganul contribuie la formarea normala a tesutului conjunctiv si la mentinerea oaselor normale. La aceasta formulare unica am adaugat pulpa naturala de mango pentru un supliment delicios de care va puteti bucura in fiecare zi!

RECOMANDARE: 1 fiola pe zi. Nu depasiti doza zilnica recomandata.