Prima pagină :: Termeni de utilizare

Termeni de utilizare

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

Magazinul virtual DeDans.ro este operat de S.C. Tanguera Studio SRL, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr J40/2362/2008, CUI 23255860, și activează în conformitate cu prevederile legislației României aflate în vigoare.

Datele solicitate de DeDans.ro pentru efectuarea comenzii sunt necesare eliberării facturii fiscale pentru produsele comandate și se vor folosi numai în scopul în care v-au fost solicitate. Informațiile dumneavoastră nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții, etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau în cazul în care se abuzează în orice fel de compania noastră.

DeDans.ro are dreptul de a face modificări ale condițiilor fără o notificare prealabilă. Fiind de acord cu aceste condiții, clientul se obligă să le respecte și să își asume întreaga răspundere și toate riscurile. Pentru a fi în permanență la curent cu condițiile de utilizare a site-ului și serviciilor noastre, vă rugăm să consultați periodic paginile respective.

 

POLITICA DE RETURNARE

Conform legislației în vigoare, puteți returna produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor. În cazul depășirii acestui termen, nu mai putem primi înapoi produsele pe care doriți să le returnați.

În cazul în care se solicită returnarea banilor, aceștia se vor înapoia prin mandat poștal sau virament bancar, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului returnat, mai puțin costul expediției inițiale.

IMPORTANT! NU expediați coletul în sistem ramburs, întrucât NU îl vom prelua de la poștă și se va întoarce la dv. Produsele trebuie să fie mai întâi verificate pentru conformitate cu condițiile de returnare enunțate mai jos.

Dacă optați pentru schimbarea unui produs comandat, veți fi de acord cu noua perioadă de așteptare pentru primirea noului produs, în cazul în care acesta nu se află pe stoc, deci nu poate fi trimis imediat.

Produsele returnate se vor expedia prin FanCourier pe cheltuiala clientului.

În cazul în care se solicită înlocuirea produsului comandat, coletul conținând noul produs va fi expediat pe cheltuiala DeDans.ro

ATENȚIE! Înlocuirea pantofilor se acceptă o singură dată. În cazul noii perechi care înlocuiește comanda inițială nu se mai acceptă returnarea produsului sau a banilor, întrucât după ce clientul a probat pantofii primiți inițial, trebuie să fie în măsură să estimeze corect măsura potrivită. Ca atare, dacă și după înlocuire se dorește o altă măsură, aceasta va fi tratată ca și comandă nouă și va fi achitată integral de client.


CONDIȚII SPECIFICE

 

Încălțăminte

pantofÎncălțămintea trebuie returnată în ambalajul original în care a fost primită, cu toate etichetele originale atașate (unde este cazul). Cutia originală a produsului trebuie ambalată în hârtie de ambalaj sau într-o cutie mai mare, pentru a fi expediată prin poștă. NU se vor aplica etichete de expediere, bandă adezivă etc și NU se va scrie nimic pe cutia originală a produsului. În cazul nerespectării acestor instrucțiuni, produsul returnat nu poate fi schimbat cu un altul și nici nu vi se poate returna contravaloarea acestuia.

 

Încălțămintea trebuie să nu aiba semne vizibile de purtare (care cuprind, fara a se limita la, semne de uzură pe talpa din piele întoarsă, urme de praf, pământ, păr, pete de orice fel). Pentru a vedea dacă încălțămintea vi se potrivește, probați pantofii pe o suprafață curată (ex.: covor) și folosind șosete curate. Purtați pantofii timp de câteva minute pentru a vă da seama dacă vă sunt potriviți. Încălțămintea cu semne vizibile de purtare așa cum au fost descrise mai sus NU poate fi schimbată și nu vi se poate rambursa contravaloarea ei.

Îmbrăcăminte și accesorii

accesoriiObiectele de îmbrăcăminte nu trebuie să prezinte semne vizibile de purtare (care includ, fără a se limita la, pete, mirosuri, urme de machiaj, deteriorarea țesăturii etc).

Produsele trebuie returnate în ambalajul original, cu toate etichetele originale atașate (unde este cazul). În cazul existenței unui ambalaj original (ex.cutie, folie specială de protecție etc) acesta va fi supraambalat (în hârtie de ambalaj sau într-o cutie). NU se vor aplica etichete de expediere, bandă adezivă etc și NU se va scrie nimic pe cutia / folia originală a produsului. În cazul nerespectării acestor instrucțiuni, produsul returnat nu poate fi schimbat cu un altul și nici nu vi se poate returna contravaloarea acestuia.

Obiectele de îmbrăcăminte care au fost purtate sau spălate nu pot fi schimbate sau returnate.

 

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

DeDans.ro nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele erori provocate de pagina web pe care se află magazinul ori pentru eventuale rezultate nesatisfăcătoare datorate nerespectării instrucțiunilor de utilizare a produselor.

DeDans.ro nu răspunde pentru eventualele greșeli de tipar sau caracteristici ale produselor (acestea fiind preluate ca atare din ofertele producătorilor) și nu se obligă să onoreze toate comenzile primite (vezi și secțiunea Plată și livrare). Garanția produselor comercializate pe site aparține în exclusivitate producătorilor acestora.

DeDans.ro nu poate garanta dimensiunile sau culorile reale pentru toate modelele de încălțăminte, obiectele de îmbrăcăminte sau accesoriile comercializate prin intermediul acestui magazin.

 
oferte-speciale

Site-urile noastre
logo_dancenews
logo_farmacieverde
cartile_vietii_125x125