Oferte speciale

 


Anul acesta ZIUA INTERNAȚIONALĂ A DANSULUI îți poate aduce o pereche de SNEAKERS!

REGULAMENTUL TOMBOLEI

Extragerea se face din baza de date a clienților noștri care au efectuat comenzi pe site și/sau sunt înscriși la newsletterul nostru. Prin urmare, dacă vrei să participi la cursa pentru acest premiu dar încă nu ai făcut o comandă pe site-ul nostru, te rugăm să te asiguri că ești înscris(ă) la newsletter.

Premiile puse în joc sunt modelele de sneakers DDS009-005 și DDS008-004 (doar măsurile disponibile*)

DDS009-005

Măsuri disponibile (UK):

3,5 / 4  / 4,5  / 5,5 

DDS008-004

Măsuri disponibile (UK):

3,5 / 4

Înscrierea la tombolă se face până pe data de 29 aprilie inclusiv. Extragerea se face pe data de 30 aprilie, câștigătorul fiind anunțat prin email (vă recomandăm să verificați și folderele SPAM / JUNK)

Câștigătorul are la dispoziție 15 zile calendaristice pentru a ne comunica datele necesare livrării premiului
– modelul / măsura dorite**
– nume, adresă, număr telefon (necesare pentru livrare)

Livrarea se face prin curier rapid. Dacă localitatea nu se află în zona de acoperire a curierului, premiul se expediază prin Poșta Română.

IMPORTANT!

  • În caz că în decurs de 15 zile (până la data de 15 mai inclusiv) nu primim un răspuns, PREMIUL NU SE ACORDĂ
  • Dacă trimiterea nu este primită / ridicată de la curier / poștă și coletul se întoarce, SE PIERDE DREPTUL LA ACORDAREA PREMIULUI. 
  • în vederea asigurării transparenţei procedurilor, faţă de clienţii magazinului nostru, numele câștigătorului va fi afișat în pagina tombolei.

Dacă nu eşti de acord cu publicarea numelui, PREMIUL NU SE ACORDĂ.

În cazul în care îţi exprimi dezacordul pentru publicarea numelui după ce premiul a fost deja expediat, pierzi dreptul de participare la următoarele tombole

 

 

* În funcție de vânzările magazinului nostru, stocul produselor disponibile poate fi diferit de cel menționat în această pagină. Alegerea premiului se va face în conformitate cu disponibilitatea produselor în magazin la data respectivă.

** Dacă în urma primirii premiului se dorește înlocuirea cu un alt model / o altă măsură, aceasta se poate face în limita stocurilor disponibile și cu achitarea taxelor de curierat de către câștigător. Înlocuirea produsului se acceptă o singură dată.


oferta-lunii
Oferta se derulează în perioada 1-31 martie.

Oferta are prioritate asupra altor oferte în derulare care presupun reduceri de preț (ex vouchere) si nu se cumulează cu acestea


COMENZILE DE PESTE 500 LEI VALOARE NETĂ BENEFICIAZĂ DE LIVRARE GRATUITĂ. Livrarea se va face prin curier rapid *

* În cazul în care localitatea de destinație nu se află în rețeaua de distribuție curierului rapid, comenzile vor fi expediate prin Poșta Română