Prima pagină :: Cum cumpăr

Cum cumpăr

diamant-logoIMPORTANT! Comenzile de pantofi / sneakers DIAMANT se cumulează și se transmit pe datele de 1, 11 și 21 ale lunii pentru a respecta condițiile de livrare ale furnizorului. Ca atare, vă rugăm să plasați comanda dumneavoastră până în ziua precedentă datei anunțate, inclusiv. Altfel, încălțămintea comandată pe datele de 2 sau 3 ale lunii va intra în comanda transmisă pe 12, adică veți avea de așteptat 10 zile. Vă rugam să țineți cont de aceste condiții  pentru evitarea oricăror neînțelegeri și neplăceri.

În caz că aceste date sunt zile nelucrătoare, comanda va fi transmisă furnizorului în ziua lucrătoare imediat următoare. În cazuri speciale (de ex. perioade de vacanță, ale noastre sau ale furnizorului), atât numărul de comenzi lunare cât și datele acestora pot suferi modificări. Vă rugăm să urmăriți prima pagină a site-ului pentru a fi la curent cu data următoarei comenzi.

Comenzile de minim 5 perechi vor fi tratate în regim de urgență. În caz că doriți să comandați simultan 5 sau mai multe perechi de încălțăminte (pentru o formație de dansatori, o școală de dans etc.), comanda dumneavoastră poate fi transmisă furnizorului și la alte date decât cele stabilite pentru comenzi individuale (1, 11, 21). Modelele și măsurile pantofilor incluși în comandă pot fi diferite. Plata comenzilor de 5 sau mai multe perechi se face în avans pe baza facturii proforma emise de DeDans.ro, urmând ca transmiterea comenzii către furnizor să se facă numai după intrarea banilor în contul nostru.


CUM CUMPĂR

Din meniul "Categorii" selectați categoria / subcategoria dorită și acolo căutați produsul specific sau, dacă doriți ceva anume și cunoașteți denumirea / codul produsului, folosiți formularul de căutare aflat în partea stângă. 

În pagina produsului, alegeți caracteristicile acestuia (dacă este cazul) apoi dați click pe butonul „pune în coș
 
Se va deschide o nouă fereastră în care puteți alege fie opțiunea „continuă cumpărăturile” (dacă doriți să mai achizitionați și alte produse) fie „plătește”, dacă doriți să finalizați procesul de cumpărare.

Când ați decis că vreți să cumpărați produsul/produsele dați clic pe "Plătește". În ecranul următor trebuie să completați formularul cu datele dvs. pentru a avea acees la modalitatea de expediere și pentru a putea trimite comanda. După ce introduceți toate datele cerute în formular apăsați "Trimite comanda". Din acest moment, comanda dvs. este plasată și urmează a fi prelucrată și expediată conform condițiilor din secțiunea "Plată și livrare". 

Pe adresa de mail furnizată în momentul plasării comenzii sau al înscrierii ca utilizator veți primi un mesaj cu detaliile comenzii dvs. În cazul în care nu ați primit nici un mesaj, verificați căsuța "spam" sau "junk" a programului de mail. Pentru a evita această situație, vă recomandăm să adăugați adresa comenzi@dedans.ro în agendă. 

Vă mulțumim că sunteți clientul nostru și vă dorim cumpărături plăcute!

oferte-speciale

Site-urile noastre
logo_dancenews
logo_farmacieverde
cartile_vietii_125x125